Despre Farmasi

Succesul depinde nu numai de noroc, ci și de dedicația muncii și a anilor de experiență. În 1950, Dr. Tuna, împreună cu familia sa, a înființat o companie cosmetică care a adus oamenilor produse de bună calitate și “sănătoase” și a oferit un viitor stabil.

Fabrica FARMASI a fost construită în Omerli, Istanbul, înconjurată de dealuri și păduri, producând peste 2.000 de produse. Fabrica sa acoperă o suprafață de 145.000 m² și un echipament de producție integrat cu tehnologie ușoară. În Turcia, este una dintre cele mai importante companii de producție.

Acestea produc o gamă largă de produse, de la cosmeticele de decor și parfumurile până la produsele pentru îngrijirea feței și a corpului, produsele pentru îngrijirea orală, șervețelele și produsele de curățat de uz casnic. Toate produsele sunt realizate conform rețetelor Dr. C. Tuna, produsele îndeplinesc cele mai înalte standarde de protecție a sănătății consumatorilor și sunt certificate de companii internaționale independente.

FARMASI își exporta produsele în 123 de țări, cu 365 milioane de consumatori și peste 50000 de puncte de vânzare. Secretul succesului lor nu este doar rezultatul imenselor capacități de producție, ci și al deciziilor lui Hatan Omer Tuna, care este președintele companiei FARMASI și a doua generație a familiei Tuna.

Ideea lui nu era să-și vândă produsele prin intermediul companiilor de vânzări, ci să lucreze direct cu consumatorii. Din 2010, FRMASI și-a schimbat sistemul de vânzări și și-a creat propriul marketing pe mai multe niveluri, bazându-se pe experiența de vânzări din Turcia. Această etapă a declanșat dinamic vânzarea produselor FARMASI.

În prezent, produsele FARMASI sunt vândute în 15 țări prin MLM, iar volumul vânzărilor, precum și numărul de țări cresc rapid. FARMASI nu numai că ține pasul cu cele mai recente tendințe globale, dar datorită laboratoarelor proprii, își poate dezvolta produsele mai repede decât concurenții săi. FARMASI, bucurându-se de sprijinul celor trei generații ale familiei de ton, crește din ce în ce mai mult.